Published On: joi, Ian 15th, 2015

Politia locala cu ochii pe agentii economici. Amenzi de 3900 de lei pentru cei care nu si-au deszapezit trotuarele

Share This
Tags

trotuar inzapezitIn perioada 09-11 ianuarie 2015, s-a actionat pe raza municipiului Braila, cu un efectiv de 68 politisti locali in scopul verificarii modului in care sunt deszapezite trotuarele, care este starea salubrizarii si existenta turturilor la stresinile imobilelor care prezinta pericol pentru cetateni iar in noptile de 10 si 11.01.2015 s-a actionat cu echipaje de politisti locali rutieri in zonele unde s-a colectat zapada. 

S-a actionat pe strazile Mihai Eminescu; str.1 Decembrie 1918; Calea Calarasilor; str.Scolilor; str.Pietatii; Bd.Al.I.Cuza; Bd.Independentei; str.G.ral Eremia Grigorescu; str.Siretului; Calea Galati; Bd.Dorobantilor; str.Grivita; Sos.Rm.Sarat (intre Pod CFR si TUG „Center”); Piata Traian si Piata Poligon, Zona Supermarketuri-lor si a Pietelor,  „BILLA”; Kaufland; LIDL, Profi, Penny Market XXL; Practiker; Metrou; Piata Halelor si Piata Microhala.

Cu aceasta ocazie au fost somate un numar de 37 societati comerciale, 18 asociatii de proprietari si 8 de persoane fizice sa degajeze de zapada trotuarele din fata locuintelor sau a spatiilor comerciale pe care le administreaza si unde s-a constatat prezenta turturilor de gheata, acestia au fost indrumati sa-i doboare prin forte proprii sau sa apeleze I.S.U. „Dunarea” Braila.

La verificarea efectuata in data de 06 ianuarie politita locala a constatat ca majoritatea celor avertizati s-au conformat, ramanand in atentie un numar de 18 locuinte abandonate a caror proprietari urmeaza sa-i identifice si 12 spatii comerciale care in prezent nu functioneaza, urmand de asemenea sa le stabileasca administratorii. Aceste activitati vor continua pe toata perioada iernii.

Pentru necuratirea zapezii si ghetii imediat dupa depunere de pe trotuarele si rigolele din fata imobilelor pe care le detin sau administreaza, conform H.C.L.M.Braila nr.5/2003, au fost depistate si sanctionate contraventional 11 agenti economici, 2 Asociatii de Proprietari si 4 persoane fizice, cu amenzi in valoare de 3.900 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-