Published On: joi, Ian 29th, 2015

PERCHEZITII Procurorii DIICOT, asalt asupra mafiei drogurilor din Braila: Ecstasy, marijuana si etnobotanice

Share This
Tags

Perchezitii28 de perchezitii ale DIICOT au avut loc, joi dimineata, in Braila, dar si in judetele Galati si Tulcea, la o mega-grupare care se ocupa cu traficul de droguri, dar care si importante cantitati de etnobotanice.

Membrii gruparii sunt suspectati ca incepand cu luna martie 2014 au procurat, detinut si vandut droguri de mare risc, respectiv comprimate ecstasy, precum si marijuana. 

De asemenea, exista suspiciuni ca membrii gruparii au produs importante cantitati de produse etnobotanice, prin impregnarea unor substante cu efect psihoactiv in produse care pot fi consumate prin inhalare ori prizare, ulterior acestea fiind vandute catre diferiti consumatori, in special tineri, dar chiar si detinutilor.

Procurorii mai sustin ca o mare parte a persoanelor care au consumat astfel de substante in ultima perioada de timp au avut nevoie de ingrijiri medicale in regim de urgenta

Din primele investigatii, anchetatorii sustin ca au fost identificati peste 200 de consumatori care cumparau droguri de la aceasta grupare, dintre care doar in luna ianuarie a acestui an 52 au fost internati de urgenta in spital, iar 5 au intrat în coma.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author