Published On: joi, Ian 15th, 2015

Patru minori cercetati pentru furt. Au sustras cablu telefonic in valoare de 25.000 de lei

Share This
Tags

arestatPolitistii au extins cercetarile fata de braileanul V.M. in varsta de 16 ani, care a fost depistat de catre politisti de siguranta publica, in ziua de 7 ianuarie, in timp ce incerca sa sustraga cablu telefonic de pe o strada din municipiu.

Politistii au stabilit faptul ca in perioada ianuarie-decembrie 2014, minorul de 16 ani si alti trei, P.R. in varsta de 15 ani, S.M. de 17 ani si M.C. de 16 ani, domiciliati in municipiul Braila, ar fi comis un numar de sase furturi de cablu telefonic si doua furturi de portiuni din garduri metalice, de pe strazi din municipiul Braila, si, ulterior, le-ar fi valorificat la centre de colectare a deseurilor feroase si neferoase, din Braila.

La data de 13.01.2015, fata de cei patru minori s-a dispus continuarea urmaririi penale pentru comiterea infractiunilor de furt calificat in forma continuata si furt calificat.

Prejudiciul total creat prin comiterea furturilor de cablu este de 25.000 de lei, politistii reusind sa-l recupereze partial.

Reamintim ca minorului de 17 ani, S.M., i s-a mai probat savarsirea unui alt furt de cablu telefonic.

Astfel, in noaptea de 19 spre 20 mai 2014, acesta si M.Marian de 18 ani, prin escaladarea gardului si a doi stalpi de sustinere, din zona strazii Independentei, din municipiul Braila, ar fi taiat si sustras 70 metri de cablu telefonic, apartinand unei societati de telecomunicatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-