Published On: joi, Ian 29th, 2015

Opt carcase de porc si un mormant din Cimitirul Municipal. Ce le-a trecut prin cap unor hoti din Braila!

Share This
Tags

mormant2Trei tineri braileni au ascuns mai multe carcase de carne de porc furate intr-un mormant, urmand ca apoi sa le vanda insa politistii braileni le-au dat planurile peste cap.

Oamenii legii i-au depistat si i-au adus la cercetari pe I.Florin, in varsta de 22 de ani, N.Iulian, in varsta de 28 de ani, ambii din municipiul Braila, si pe C.Gigel, in varsta de 22 de ani, din satul Tarlele Filiu, comuna Bordei Verde.

In fapt, in noaptea de 8 spre 9 decembrie 2014, acestia ar fi patruns in incinta unei societati comerciale din municipiu si ar fi sustras opt carcase carne de porc, avand greutatea totala de 280 kg, si ulterior le-ar fi ascuns in cripta unui monument funerar din incinta unui cimitir din Braila.

Prejudiciul a fost recuperat si restituit unitatii in cauza, iar fata de cei trei tineri a fost intocmit dosar penal pentru infractiunile de furt calificat si profanare de morminte.

Dosarul a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, care a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de suspecti, pentru infractiunile mentionate.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-