Published On: mar, Ian 20th, 2015

O batrana din Braila a fost la un pas sa-si ucida sora pentru ca i-a ascuns sticla cu alcool. A taiat-o la gat si mana cu un cutit

Share This
Tags

batranaAlcoolul, mai precis lipsa acestuia, era sa o bage in mormant pe o braileanca de 64 de ani.

In seara zilei de luni, putin dupa ora 20.00, o femeie de 67 de ani, P.Elena, a vazut negru in fata ochilor atunci cand nu si-a mai gasit sticla cu alcool, reprosandu-i surorii sale, M. Doina, ca a ascuns-o printr-un cotlon al locuintei.

Cand sora, mai mica cu 3 ani, a refuzat sa ii spuna unde se afla sticla, batrana a pus mana pe un cutit de bucatarie si a lovit-o fara mila. Ranita la mana si la gat, victima a iesit pe casa scarii, iar apoi s-a tarat pana-n strada, tipand dupa ajutor. Intr-un final, un vecin a sunat la 112, iar la fata locului a sosit o ambulanta si un echipaj al Politiei.

M. Doina a fost transportat de urgenta la spital, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale, scapand astfel cu viata. Sora care a fost la un pas de a ucide pentru alcool a fost dusa la Politie pentru audieri, urmand, cel mai probabil, sa fie acuzata de vatamare corporala grava.

Comentarii

comentariu

About the Author

-