Published On: mie, Ian 21st, 2015

Noi locuri de munca in Braila! Investitie de peste 6 milioane de euro pe un teren viran de pe b-dul Dorobantilor

Share This
Tags

kauflandKaufland, cel mai mare retailer din Romania in ceea ce priveste vanzarile, va mai deschide in Braila un hipermarket, primul fiind deschis in 2008, pe Aleea Mecanizatorilor. Toate documentele necesare constructiei au fost eliberate de Primarie, iar, la sfarsitul acestui an, brailenii isi vor putea face cumparaturile din noul hipermarket.

Magazinul se va afla pe bulevardul Dorobantilor, vis-a-vis de Unitatea de Pompieri, pe terenul unde a functionat o sectie a PAL SA.

"Avem in acest moment un plan pentru 9 magazine noi Kaufland in Romania cu date de deschidere stabilite aproximativ. Orasele vizate pentru anul 2015 sunt Constanta, Bacau, Braila, Arad, Bucuresti, Timisoara, Sibiu si Ramnicu Valcea", au precizat pentru MEDIAFAX reprezentantii Kaufland

Prima deschidere este prognozata pentru primavara, la Constanta. Potrivit datelor furnizate anterior de companie, investitia medie intr-un magazin Kaufland se situeaza intre 6 si 9 milioane euro, astfel ca bugetul de investitii in extinderea din acest an ar putea ajunge la 81 milioane euro. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-