Published On: mie, Ian 21st, 2015

Nazare, prima iesire la rampa, dupa revenirea la sefia PNL: La Braila, prefect schimbat pentru ca nu a actionat la ordinele de partid

Share This
Tags

Alexandru NazareDeputatul Alexandru Nazare, co-presedinte PNL, a transmis un comunicat de presa cu privire la inlocuirea prefectului Vasilica Vilcu din functie, considerand acest demers "un abuz administratic de proportii". Aceasta este prima pozitie publica cu privire la Braila a parlamentarului liberal dupa scandalul demisiei de la sefia filialei PNL si apoi a reconfirmarii in functia de co-presedinte de catre conducerea centrala a partidului.

Nazare considera ca eventuala inlocuire a prefectului Brailei in urma demersurilor facute in acest sens de ministrul Liviu Dragnea pe langa premierul Victor Ponta ar constitui "un abuz administrativ de proportii si o noua palma data brailenilor".

”Daca aceasta inlocuire peste noapte se confirma, vom avea de-a face cu un nou abuz la nivelul administratiilor locale facut de acelasi tandem cu metehne bolsevice Dragnea-Ponta care a intrat cu bocancii in votul cetatenilor legalizand traseismul politic printr-o ordonanta declarata neconstitutionala. Principiul dupa care se ghideaza cei doi este ”cine nu este cu noi, este impotriva noastra”, chiar daca in cazul prefectilor legea prevede clar depolitizarea actului public. Prin aceasta iminenta demitere Ponta si Dragnea ne dau de inteles ca prefectul Vilcu trebuie pedepsit pentru faptul ca nu a actionat la ordinele de partid in ceea ce priveste mascarada de la Consiliul Judetean dupa suspendarea din functie a lui Gheorghe Bunea Stancu", a precizat Nazare in comunicatul de presa remis Infobraila.

Liderul PNL a mai adaugat faptul ca le solicita public ministrului Dragnea si premierului Ponta "sa respecte in ceasul al doisprezecelea litera si spiritul legilor care guverneaza administratia locala si sa nu comita un asemenea abuz".

Comentarii

comentariu

About the Author