Published On: lun, Ian 5th, 2015

Motociclistul care l-a batut pe Mircea Badea vine la Braila. Vezi ce eveniment in premiera are loc in orasul nostru

Share This
Tags

Gala MMAVineri, 9 ianuarie cu incepere de la orele 19.00, Sala Sporturilor de la Clubul Sportiv Municipal Braila gazduieste gala MMA.

Arte Martiale Mixte se organizeaza pentru prima data la Braila, la aceasta competitie fiind asteptati sportivi importanti ca Sebastian Costache, Claudiu Bordei sau Teodor Emanuel, multiplu campion national la Muay Thai si Whushu si cunoscut publicului ca „motociclistul care l-a batut pe Mircea Badea”.

Un conflict din strada s-a incheiat cu o confruntare sportiva intre vedeta Antenei 3, Mircea Badea, si Teodor Emanuel, campionul national la Muay Thai.

Vedeta TV a pierdut clar lupta, abandonand dupa mai bine de o repriza, dar lupta a fost aspru criticata de persoane influente din artele martiale romanesti, care spun ca o infruntare "intre un profesionist si un amator nu ar fi trebuit sa aiba loc niciodata".

Competitia MMA de la Braila este organizata de Martial Production si clubul brailean Raptor, fiind gazduit de CSM Braila. Cantarul oficial pentru competitia de vineri va avea loc joi, la orele 16.00 la hotelul Traian.

Braileanul Claudiu Bordei, multiplu campion de Brazilian Jiu Jitsu, detinator al centurii Belt Beague 2014 este unul dintre cei mai importanti sportivi ai galei. Palmersul lui Bordei la amatori cuprinde 85 de victorii si 5 infrangeri. Braileanul Claudiu Bordei este un luptator foarte spectaculos, cu 90% victorii obtinute inainte de limita. La evenimentul de vineri vor mai participa brailenii Laurentiu Mihai Negru, Catalin Valentin Bulza si Vlad George Petcovici, multiplu medaliat la competitii nationale de profil.

MMA este un sport de full-contact care permite folosirea unei mari varietati de tehnici, alcatuit dintr-un complex de arte martiale traditionale si netraditionale, in cadre competitionale organizate si in sali de antrenament pentru amatori. Regulile permit folosirea unor tehnici de lovire si de lupta corp la corp, atat din pozitia „in picioare” cat si la sol.

Comentarii

comentariu

About the Author

-