Published On: joi, Ian 22nd, 2015

Mortu, seful CJ, a declarat razboi manelelor: Scoateti tinerii din carciume si de la manele!

Share This
Tags

Viorel Mortu PSDPresedintele interimar al CJ Braila, social-democratul Viorel Mortu, le-a spus primarilor localitatilor din judet, intr-o intalnire informala care a avut loc, joi, la sediul Consiliului, ca isi doreste o stransa colaborare cu acestia pentru a duce actul de cultura si in mediul rural.

Teatru, spectacole de muzica folclorica si usoara si plimbari cu nava "Ovidiu" pe Dunare. Acestea sunt propunerile lui Mortu pentru cetatenii din localitatile brailene, care ar putea fi puse in practica incepand din luna februarie.

"Vrem sa oferim servicii culturale tuturor copiilor, mai ales acelor copii care au un acces mai dificil la cultura. Daca doriti spectacole folclorice de cea mai buna calitate in caminele culturale, imi spuneti si veti avea. De asemenea, avem spectacole de muzica usoara, rock. Imi spuneti si veti avea! Spectacole cu orchestra. E dorinta mea de a oferi! Ceea ce Braila are deja constituit in teatru, muzica folclorica, muzica usoara, sa se mute spre zonele care au nevoie", le-a spus Mortu primarilor.

Seful Consiliului Judetean le-a transmis edililor ca tinerii din mediul rural "trebuie scosi din carciuma, scosi de la manele" si dusi spre actul cultural de cea mai buna calitate: "Manelele fac ravagii acolo (n.r. in mediul rural), daca va arat textele va infiorati!"

Intrebat de unii primari care ar fi costul punerii in practica a acestor proiecte, Mortu a precizat ca "preturile sunt convenabile si accesibile oricarui primar", adaugand ca inca nu a fost stabilit un tarif "batut in cuie".

Comentarii

comentariu

About the Author