Published On: lun, Ian 26th, 2015

In centrul Brailei: Un tanar a mancat la “Scuar” de 100 de lei si apoi a spus ca nu are bani sa plateasca! Au fost chemati jandarmii

Share This
Tags

scuarUn tanar de 25 de ani, originar din orasul Pantelimon (judetul Ilfov), a mancat pe saturate, sambata dupa-amiaza, la restaurantul "Scuar", comandand diferite feluri de bucate, insa atunci cand a trebuit sa plateasca nota a ridicat din umeri.

Dupa ce a mancat si a baut ce i-a poftit sufletul, Sergiu B. i-a spus ospatarului care i-a adus nota de plata, in valoare de 110 RON, ca nu are la niciun ban si ca nu-si poate achita consumatia. Fara sa stea pe ganduri, angajatii restaurantului din centrul Brailei au cerut ajutorul oamenilor legii, la fata locului deplasandu-se o patrula de jandarmerie care l-a legitimat pe tanarul din Pantelimon.

Jandarmii braileni nu au stat la discutii cu Sergiu B., intocmind pe numele acestuia actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune. In aceasta cauza, cercetarile vor fi continuate de Inspectoratul de Politie al Judetului Braila. 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-