Published On: vin, Ian 16th, 2015

HC Dunarea invinsa de echipa lui Tadici. HC Zalau – Dunarea Braila 34-31 (15-13)

Share This
Tags

Vineri seara, Dunarea Braila a pierdut meciul contra echipei fostului selectioner Gheorghe Tadici, partida care a contat pentru etapa a XV-a a Ligii Nationale de handbal feminin. 

Brailencele au inceput bine meciul de la Zalau insa echipa lui Tadici a revenit spectaculos si a luptat sa isi ia revansa.

Gheorghe Tadici a vazut cartonasul galben inca din primele 10 minute iar pana la pauza avea si o eliminare de 2 minute. Nici Alexandrina Soare nu a fost iertata de arbitrii, aceasta fiind si ea sanctionata cu cartonas galben.

Meciul a fost unul tensionat in teren, acolo unde arbitrii au sanctionat fiecare greseala a jucatoarelor. In minutul 25 Gabriela Perianu avea deja 2 eliminari, per total meci ambele echipe jucand cate 12 minute in inferioritate numerica.

Cu Ada Moldovan intr-o forma buna brailencele au condus la Zalau insa oboseala si-a spus cuvantul iar la pauza echipa gazda avea doua goluri peste jucatoarele de la HC Dunarea, 15-13.

Inceputul celei de a doua a gasit HC Dunarea mai motivata recuperand din diferenta insa datorita golurile Crinei Pintea echipa lui Tadici s-a distantat din nou conducand chiar si la 7 goluri.

Finalul a apartinut din nou brailencelor care au profitat de scaderea de joc a gazdelor si cu toate ca nu mai aveam sanse sa castige au redus din diferenta, tabela aratand dupa 60 de minute de joc 34-31.

Urmatorul meci al celor de la HC Dunarea are loc miercuri in sala Polivalenta Danubius atunci cand brailencele intalnesc in optimile Cupei Romaniei, HCM Roman.

CSM Slobozia – CSM Bucureşti 24-29 (11-11)


CSM Cetate Deva – Corona Brasov 27-27 (13-13)


HC Zalau – HC Dunarea Braila 34-31 (15-13)

Comentarii

comentariu

About the Author

-