Published On: mie, Ian 21st, 2015

Guvernul aloca 10 milioane de lei pentru “Loteria bonurilor fiscale”. VEZI ce trebuie sa faci pentru a participa

Share This
Tags

baniIncepand cu luna iulie 2015, Guvernul aloca un buget de 10 milioane lei pentrul proiectul "Loteria bonurilor fiscale", la care pot participa persoanele fizice rezidente si nerezidente care au împlinit deja varsta de 18 ani si posed bonuri fiscale care reprezinta cumpararea de bunuri sau servicii în tara, anunta MEDIAFAX.

Loteria va fi organizata lunar, dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara, dar va putea fi organizata si ocazional, după minimum 15 zile de la sfarsitul intervalului calendaristic participant la Loterie, si va consta in extragerea aleatorie de numere, respectiv un numar cuprins in intervalul dintre 1 si 999 inclusiv, reprezentand valoarea totala a bonului fiscal fara subdiviziunile leului, relateaza Mediafax.ro.

Premiile vor fi ridicate prin depunerea bonului fiscal declarat castigator, in original, la orice unitate teritorială a Agentiei Naţionale de Administrare Fiscala alaturi de copia actului de identitate sau a pasaportului titularului bonului si de o declaratie al carei model va fi aprobat prin ordin al ministrului Finantelor, până la 30 aprilie 2015. Ridicarea va fi posibila în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii, acest termen reprezentand termenul de decadere din dreptul de a revendica premiul.

Premiile vor fi emise de catre Ministerul Finantelor intr-un cont bancar deschis la o institutie de credit din România pe numele câstigatorului, in termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor. 

Daca într-o luna calendaristica nu exista niciun castigator, fondul de premiere se reporteaza pentru extragerea urmatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-