Published On: lun, Ian 26th, 2015

Fuziunea PNL-PDL: Cei care detin majoritatea in filiala vor pune si prefectul in cazul in care PNL ajunge la guvernare

Share This
Tags

Noul pnlConform informatiilor obtinute in exclusivitate de Infobraila, noul PNL va fi condus la Braila de vechii liberali, care, conform criteriilor stabilite la nivel central, vor avea in viitorul Birou Permanent Judetean o majoritate fragila: o persoana in plus fata de fostii democrat-liberali.

Raportul de forte in structura de conducere a organizatiei judetene a PNL va fi 51,61% membri proveniti din PNL si 48,38% membri proveniti din PDL. Astfel, din cei posibili 31 de membri ai BPJ, 16 vor fi din "tabara" condusa de senatorul Catalin Boboc, iar 15 din "tabara" condusa de deputatul Alexandru Nazare.

La nivel central s-a stabilit faptul ca in situatia in care noul PNL va prelua guvernarea, in teritoriu, prefectul va fi numit de "tabara" care detine majoritatea in partid. Astfel, cel mai probabil, la Braila, in cazul in care liberalii ajung la Palatul Victoria, numirea prefectului va sta in pixul lui Catalin Boboc. Functiile din institutiile deconcentrate vor fi impartite in functie de ponderea detinuta in forul de conducere al partidului.

EXCLUSIV INFOBRAILA Noul PNL va fi condus la Braila de vechii liberali. PDL-istii, cu un vot mai putin decat liberalii

Comentarii

comentariu

About the Author