Published On: joi, Ian 15th, 2015

Fratele lui Banel pleaca de la CF Braila la Otelul Galati. Jardel s-ar putea sa-l urmeze

Share This
Tags

Stelica Nicolita1De sase luni de zile nu mai are echipa mijlocasul Banel Nicolita. A plecat de la Saint Etienne vara trecuta, iar acum pune presiune pe impresar sa ii faca rost de un angajament. "Daca nu o sa imi gaseasca o echipa, atunci voi intrerupe contractul cu el. Imi doresc sa joc. Viata mea e fotbalul si vreau sa gasesc o echipa sau un alt impresar care sa imi ofere sansa de a juca fotbal. Sunt acolo la 80% din forta mea. E clar ca imi lipsesc meciurile si antrenamentele in colectiv. Nu mi-a fost usor sa stau departe de fotbal sase luni. M-am pregatit de unul singur, pe unde am putut", a adaugat Banel pentru Digisport.

In aceste zile braileanul Nicolita se afla in disucutii cu cateva echipe din Franta iar in cazul in care acestea nu se vor concretiza, Banel are sanse mari sa joace alaturi de fratele sau la Otelul Galat.

"Cu Banel Nicolita am vorbit, m-a rugat sa asteptam zece zile. Are ceva discutii din Franta. Daca va veni el, va veni si fratele lui, Stelian Nicolita, de la CF Braila. L-am vazut la meciul de Cupa si eu si Tibi, e un jucator de viteza, foarte bun, a evoluat foarte bine pana acum", a declarat team-managerul Otelului, Cristi Munteanu, conform site-ului dunareabatrana.ro.

Contactat telefonic de jurnalistii Infobraila presedintele Consiliului de Administratie al CF Braila, Valentin Avramescu a precizat faptul ca a discutat cu team-managerul Otelului, Cristi Munteanu despre transferul lui Stelian Nicolita si ca sunt sanse reale ca acesta sa joace pana in vara la rivala din orasul vecin. "Am discutat cu domnul Cristi Munteanu si ne-am dat acordul pentru imprumutul lui Stelian Nicolita la Otelul Galati. Mai mult ca sigur acesta va juca pentru jumatate de an acolo. Stelian este un copil crescut de noi, la Conpet Ciresu si ne-am bucura ca el sa faca pasul spre Liga I. Acolo poate sa confirme multe si cine stie poate va avea un viitor stralucitor. Este sansa lui iar noi ne bucuram pentru el. Mai mult ca sigur va ajunge la Otelul", a precizat Avramescu pentru Infobraila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-