Published On: mie, Ian 21st, 2015

FOTO EXCLUSIV El este viitorul prefect al judetului Braila: Nicu Olteanu, 41 de ani, jurist

Share This
Tags

prefect_Lucian_OlteanuIn sedinta Guvernului de miercuri, 21 ianuarie, Vasilica Vilcu, prefectul judetului, urmeaza sa fie inlocuita din functie cu Lucian Nicu Olteanu, inspector in cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca, conform ziarului Obiectiv.

Schimbarea lui Vilcu vine la mai bine de o luna de zile dupa ce, aflat la Braila, Liviu Dragnea a declarat ca ii va cere premierului Ponta si vicepremierului Oprea demiterea prefectului de Braila ca urmare a proastei gestionari a situatiei de criza din perioada in care Consiliul Judetean a fost blocat, dupa suspendarea sefului CJ Bunea Stancu.

La inceputul acestui an si subprefectul Catalin Grosu a parasit fotoliul din Palatului Administrativ, insa de buna voie, acesta cerand sa nu ii mai fie prelungita detasarea in functie. Grosu a sustinut ca motivele care l-au facut sa ia aceasta decizie tin de viata de familie.

De profesie jurist, Lucian Nicu Olteanu, viitorul prefect, are 41 de ani si este inspector de munca, fiind angajat al ITM de mai bine de 15 ani. Olteanu este casatorit si are doi copii. Conform declaratiei de avere, postata pe site-ul ITM, Olteanu a obtinut in anul 2013, venituri salariale de 27.876 RON.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-