Published On: lun, Ian 19th, 2015

EXCLUSIV PSD a decis: Vot in unanimitate pentru debarcarea liberalilor din fruntea administratiei locale

Share This
Tags

Danaila AlexSocial-democratii braileni au decis prin vot debarcarea liberalilor din fruntea administratiei locale, respectiv a viceprimarului Alexandru Danaila si a vicepresedintelui CJ Ovidiu Nechita, fost presedinte interimar al Consiliului.

Vineri, 16 ianuarie, PSD a votat in unanimitate demiterile lui Danaila si Nechita, urmand ca decizia sa fie dezbatuta si in cadrul Aliantei PSD-UNPR-PC. Conform informatiilor obtinute de Infobraila, primarul Aurel Simionescu, cel care s-a aratat public impotriva demiterii viceprimarului Danaila, a votat alaturi de colegii sai pentru adoptarea acestei decizii politice.

nechitaVineri, Mihai Tudose, presedintele PSD Braila, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca va fi luata in discutie demiterea liberalilor din functiile detinute in administratia locala, respectiv viceprimar si vicepresedinte CJ. 

"Eu inteleg ca am fost dati in judecata pe perioada campaniei electorale datorita unor afise "Continuam USL!" si au spus ca USL nu mai traieste. Trebuie sa facem in asa fel incat sa nu mai traiasca. Va fi o decizie politica pe care o discutam astazi. In fiecare zi ne injura ca suntem rai, prosti, hoti, clameaza ca USL nu mai traieste, ca s-a desfiintat, ca nu ne suporta, dar nu pleaca", a declarat social-democratul.

Tudose a mai adaugat faptul ca "era de bun-simt" ca liberalii Danaila si Nechita sa demisioneze din functii, tinand cont de faptul ca "PNL sustine ca USL nu mai traieste".

Comentarii

comentariu

About the Author