Published On: vin, Ian 30th, 2015

EXCLUSIV Nazare a intors caruta! OFICIAL Democrat-liberalii vor detine majoritatea in Comitetul Executiv al marelui PNL

Share This
Tags

Boboc si NazareDeputatul Alexandru Nazare (ex-PDL), co-presedinte PNL, a intors caruta, la propriu, in ceea ce priveste ponderea de reprezentare a PDL si PNL in noul for de conducere al marelui PNL.

Daca informatiile de pana acum, obtinute "pe surse" din mediul politic, aratau faptul ca vechii liberali vor detine majoritatea in Comitetul Executiv Judetean al marelui PNL, vineri, la Bucuresti, a fost definitivat proiectul de decizie privind procesul de fuziune al celor doua partide in teritoriu, in care scrie negru pe alb ca democrat-liberalii vor detine majoritatea la Braila. Proiectul, obtinut in exclusivitate de Infobraila, va fi supus, sambata, spre aprobarea Consiliului National al marelui PNL.

Conform documentului, la Braila, PDL va detine majoritatea in Comitetul Executiv Judetean al noului PNL. 13-12 este scorul din noul for de conducere. In 26 de organizatii, vechii liberali vor avea majoritate, printre care si Galati, iar in 23, printre care si Braila, democrat-liberalii.

Reamintim faptul ca la mijlocul lunii decembrie 2014, deputatul Nazare, liderul democrat-liberalilor braileni, si-a dat demisia din functia de co-presedinte PNL, afirmand ca nu poate gira un proiect politic in care nu crede, insa a fost revalidat in functie, la doar o saptamana de la demisie, de conducerea centrala a PDL.  De la revalidarea in functie, Nazare nu a mai facut nicio declaratie cu privire la procesul de fuziune.

Comentarii

comentariu

About the Author