Published On: joi, Ian 22nd, 2015

EXCLUSIV INFOBRAILA Noul PNL va fi condus la Braila de vechii liberali. PDL-istii, cu un vot mai putin decat liberalii

Share This
Tags

Boboc si NazareConform informatiilor obtinute in exclusivitate de Infobraila, noul PNL va fi condus la Braila de vechii liberali, care, conform criteriilor stabilite la nivel central, vor avea in viitorul Birou Permanent Judetean o majoritate fragila: o persoana in plus fata de fostii democrat-liberali.

Norma de reprezentare a celor doua partide in noua structura de conducere va fi determinata de rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare si de numarul de primari pe care ii are fiecare "tabara" in judet, astfel: 80% europarlamentarele si 20% primarii. 

Europarlamentare, mai 2014: PDL (12,43%) ; PNL (11,03%) / Primari: PNL (9) ; PDL (6) 

Raportul de forte in structura de conducere a organizatiei judetene a PNL va fi 51,61% membri proveniti din PNL si 48,38% membri proveniti din PDL. Astfel, din cei posibili 31 de membri ai BPJ, 16 vor fi din "tabara" condusa de senatorul Catalin Boboc, iar 15 din "tabara" condusa de deputatul Alexandru Nazare.

Pana la ora publicarii acestei stiri, cei doi co-presedinti ai noului PNL, Catalin Boboc si Alexandru Nazare, nu au putut fi contactati pentru a comenta informatia obtinuta in exclusivitate de Infobraila.

Reamintim faptul ca la mijlocul lunii decembrie 2014, deputatul Nazare, liderul democrat-liberalilor braileni, si-a dat demisia din functia de co-presedinte PNL, afirmand ca nu poate gira un proiect politic in care nu crede, insa a fost revalidat in functie, la doar o saptamana de la demisie, de conducerea centrala a PDL. 

Comentarii

comentariu

About the Author