Published On: mie, Ian 7th, 2015

EXCLUSIV Director din CJ, anchetat in dosarul lui Stancu, spectacol in pielea goala in noaptea de Anul Nou. Dupa incident, s-a internat la Psihiatrie

Share This
Tags

EXCLUSIV INFOBRAILA

Nicolae Moisiu 1

Scene de neimaginat in fata Palatului Administrativ. Directorul Biroului de Achizitii Publice din cadrul CJ Braila, Florin Moisiu, anchetat in dosarul de coruptie al lui Gheorghe Bunea Stancu, s-a dezbracat, in noaptea de Anul Nou, dupa miezul noptii, in pielea goala in fata sediului Consiliului Judetean si a inceput sa alerge, socandu-i pe politistii locali care pazeau Palatul Administrativ, conform informatiilor obtinute de jurnalistii Infobraila de la surse demne de incredere.

Pe data de 5 ianuarie, in jurul orei 09.30, Moisiu s-a prezentat la Spitalul de Psihiatrie, solicitand sa fie internat. Dupa doar o zi, Nicolae Moisiu a solicitat sa fie externat, desi medicii au insistat sa ramana internat, fiind intr-o stare de depresie grava, conform unor surse. Cat timp a stat in spital, Moisiu a primit tratament medicamentos.

MoisiuNicolae Moisiu a incercat sa-si ia viata la inceputul anului 2012, dupa ce a fost citat in dosarele lui Stancu cu Agentia Nationala de Integitate, ingerand o doza de medicamente. 

Moisiu, seful Serviciului Achizitii Publice din cadrul Consiliului Judetean Braila, se afla sub control judiciar, fiind acuzat de DNA ca a savarsit cinci infractiuni de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, dintre care una in forma continuata. Barbatul a fost ridicat de mascati in ziua in care procurorii au descins la locuinta lui Bunea Stancu si la sediul CJ Braila.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author

-