Published On: vin, Ian 16th, 2015

E OFICIAL! Brazilia, Suedia, Germania si Romania se lupta la Cluj pentru Trofeul Carpati

Share This
Tags

Romania EuroFederatia Romana de handbal a anuntat, vineri, oficial, echipele care vor lupta la Trofeul Carpati de handbal feminin.

Trofeul Carpati si-a stabilit echipele participante la cea de-a 47-a editie care va avea loc in noua Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 20 si 21 martie 2015.

Alaturi de nationala Romaniei, publicul roman va putea vedea jucand campioana mondiala en titre, Brazilia, medaliata cu bronz la recent incheiatul Campionat European, Suedia si puternica reprezentativa a Germaniei.

Prima zi a competitiei, vineri, 20 martie 2015 va fi deschisa de confruntarea dintre Suedia si Germania, meciul de gala al serii fiind intre echipa Romaniei si cea a Braziliei.

A doua zi se va desfasura meciul dintre invinsele din prima zi si finala turneului care va desemna si castigatoarea Trofeului Carpati 2015.

“Suntem fericiti fiindca putem oferi publicului roman meciuri de asemenea anvergura, intr-o sala moderna si deosebit de frumoasa. Ii asteptam intr-un numar cat mai mare nu doar pe clujeni, ci si pe iubitorii handbalului din intreaga tara. in acelasi timp, este un turneu foarte bun pentru selectionata noastra de handbal feminin in vederea pregatirii dublei cu Serbia pentru calificarea la Campionatul Mondial. Mii de multumiri comunitatii clujene pentru ajutorul dat in organizarea acestui turneu emblematic pentru handbalul romanesc si pentru Romania”, a declarat Alexandru Dedu, Presedinte Federatia Romana de Handbal.

Tofeul Carpati va avea loc in cea mai mare Polivalenta din tara, sala din Cluj fiind la prima organizare a unei competitii de o asemenea valoare pentru handbalul romanesc.
 

Comentarii

comentariu

About the Author

-