Published On: joi, Ian 15th, 2015

DOSARUL Simonei Draghincescu. AUDIO Deputatul Varga: Simona daca nu isi vede de treaba ei, IAR o sa aiba treaba cu mine!

simona draghincescuSimona Draghincescu, consilierul local PNL (ex-PDL) si fost candidat independent la Primaria Brailei, este acuzata chiar de catre un coleg de partid, liberalul Costel Balan, care provine din vechiul PNL, directorul Directiei Pietelor, ca in perioada in care a detinut sefia Directiei, mai precis in anul 2009, a savarsit infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice. Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Braila ancheteaza cauza.

De aproximativ 1 an de zile, in piata circula zvonul potrivit caruia Simonei Draghincescu i se va confectiona un dosar pentru a fi scoasa din viitoarea cursa pentru Primaria Municipiului Braila, dar si pentru domolirea zelului cu care aceasta solicita autoritatilor locale sa rezolve marile probleme de coruptie ale orasului, printre care si tumultoasa retrocedara a Pietii Concordia.

varga1Draghincescu este acuzata de actuala conducere a DAPT ca in 2009 ar fi demolat mai multe chioscuri din Piata Mare, constructii care ar fi apartinut domeniului public, pentru a face loc unor constructii din fonduri private si ca ar fi vandut unor comercianti chioscuri realizate din banii Directiei Pietelor. Desi in spatiul public este vehiculat un prejudiciu de peste 8 milioane de lei, consilierul local PNL sustine ca prejudiciul mentionat in documentele Politiei este de 57.625 de lei. Mai mult decat atat, Draghincescu adauga faptul ca chioscurile din domeniul public pe care le-ar fi demolat apartineau de fapt unor particulari, fiind distruse de catre proprietari.

"Ca urmare a dosarului penal despre care am vorbit in urmă cu ceva vreme și în care sunt acuzată de prejudicii închipuite îi anunț pe toți brăilenii, și pe cei care mă cunosc și mă iubesc dar și pe cei care nu mă cunosc și nu mă iubesc, că voi continua mai mult ca niciodată demersul meu de aparare a drepturilor lor si protejare a domeniului public, asa ca si pana acum. (…) Dacă nu se scrie despre cei care de 20 de ani conduc din umbra si subteran Brăila și o devorează bucată cu bucată dar se scrie despre Simona Drăghincescu ca despre principalul vinovat intr-o cauza NEADEVARATA, atunci va promit ca MERG MAI DEPARTE!", precizeaza fostul candidat la Primaria Brailei pe Facebook.  

In acest context, Infobraila publica un fragment dintr-o inregistrare audio din anul 2014, primita pe adresa electronica a redactiei, in care deputatul PNL Vasile Varga, cunoscut pentru conflictele istorice cu Simona Draghincescu, inca de pe vremea cand parlamentarul era consilier local, iar Draghincescu director al Pietelor, marturiseste ca "Simona" va avea "iar" treaba cu el "daca nu isi vede de treaba".

Concluzia apartine fiecarui cititor! 

 

Comentarii

comentariu

About the Author