Published On: mie, Ian 7th, 2015

Directorul tehnic al HC Dunarea accepta fotoliul de consilier judetean din partea PSD: Daca voi fi in incompatibilitate, imi dau demisia de la club!

Share This
Tags

Alexandru Viorel netDupa ce vicepresedintele suspendat al Consiliului Judetean, social-democratul Florin Mija, si-a dat demisia din calitatea de consilier judetean, fostul antrenor al HC Dunarea, profesorul Viorel Alexandru, este cel care ii va lua locul in Consiliu din partea PSD.

Alexandru a declarat pentru Infobraila ca va accepta fotoliul de consilier, mentionand ca isi doreste sa ajute in continuare sportul brailean din pozitia de ales local.

"Daca voi ajunge in CJ voi milita pentru sportul brailean. Voi accepta normal functia, iar din cate am citit eu legea nu exista incompatibilitate, insa daca exista imi voi da demisia de la club. Oricum ma voi abtine de la vot la toate proiectele care sunt initiate de Consiliul Judetean pentru HC Dunarea Braila pentru a nu exista discutii sau pentru a nu se ivi alte probleme", ne-a precizat directorul clubului brailean.

Viorel Alexandru a candidat la alegerile din 2012 pe lista USL pentru un fotoliu de consilier judetean, insa nu a reusit sa intre in "mini-parlamentul judetean". Directorul tehnic al HC Dunarea va depune juramantul, cel mai probabil, in urmatoare sedinte ordinara al CJ.

Comentarii

comentariu

About the Author

-