Published On: vin, Ian 16th, 2015

Cum a fost pacalit un brailean sa duca 16000 de lei unui necunoscut!

Share This
Tags

baniJoi, 15 ianuarie 2015, V.Tudorel, in varsta de 48 de ani, din municipiul Braila, care fusese retinut pe ordonanta, a fost prezentat Judecatoriei Braila, cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Instanta de judecata a respins aceasta propunere si a dispus cercetarea lui in stare de libertate, sub control judiciar, avand interdictia de a parasi localitatea de domiciliu.

Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, in urma efectuarii activitatilor investigative specifice, l-au depistat, in ziua de 14 ianuarie 2015, pe cel in cauza, caruia i-au stabilit ca ar fi ridicat suma de 16.400 de lei de la persoana vatamata M.G., inselata prin metoda „accidentul”.

Reamintim ca, in seara de 3 ianuarie, la ora 20.00, ofiterul de serviciu de la Inspectoratul de Politie Judetean Braila a fost sesizat de catre un brailean de 67 de ani, cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 16.10, a fost victima unei inselaciuni prin metoda „accidentul”.

Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au efectuat cercetari si au stabilit ca reclamantul a fost apelat pe telefonul fix de catre o persoana care plangea si afirma ca a produs un accident rutier, dandu-se drept ginerele sau si convingandu-l sa-i trimita bani, pentru a scapa de inchisoare.

Apelantul necunoscut i-a indicat victimei sa se intalneasca cu un tanar in zona unui hotel din Braila si sa-i dea acestuia bani, lucru pe care l-a si facut.

Dupa circa doua ore, dupa ce si-a sunat ginerele, barbatul si-a dat seama ca a fost inselat si a sesizat politia.

Prejudiciul este in valoare de 16.400 lei.

Cercetarile sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la comiterea faptei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-