Published On: vin, Ian 9th, 2015

Consilierii judeteni PNL despre PSD-istul Viorel Mortu, seful CJ: E altceva / Sunt surprins placut / E nevoie de un consens

Share This
Tags

Cortez - Mitache- RadulescuDupa prima sedinta a Consiliului Judetean din 2015, condusa de noul presedinte interimar, social-democratul Viorel Mortu, se pare ca alesii locali ai opozitiei au fost incantati de prestatia sefului CJ. Mortu le-a vorbit consilierilor, pe tot parcursul sedintei, din picioare, oprindu-i pe consilierii judeteni PSD care au incercat sa-i ridiculizeze pe cei din opozitie.

"E altceva prestatia domnului Mortu. E o chestie de bun-simt, ceea ce la Mortu e o consecventa in prestanta dumnealui. Speram sa fie de bun augur", a declarat Gicu Mitache, consilier judetean PNL.

Si consilierul liberal Adrian Radulescu s-a aratat "surprins placut" de prestatia lui Mortu, spunand ca a participat la "o sedinta foarte reusita": "Mi s-a parut o sedinta foarte reusita. Desi era o sedinta extraordinara s-au punctat foarte multe probleme importante pentru judet. E o abordare noua, sunt surpins placut." 

Secretarul-general al PNL, consilierul judetean Vasile Cortez, a precizat ca stilul de munca al noului sef interimar al CJ este "mai dinamic", apreciind faptul ca Mortu i-a anuntat pe consilieri ca nu va face diferenta intre alesii locali ai puterii si cei ai opozitiei.

"Domnul Mortu a avut o prestatie buna, dar intr-o sedinta extraordiara nu se poate vedea exact stilul de munca al domnului Mortu. E un stil de munca mai dinamic, probabil nu are nimic de ascuns, probabil vrea sa-si atraga consilierii judeteni de partea lui sa votam proiectele Brailei, nu ale unui om. E foarte bine ca a spus ca nu va face diferenta intre consilierii puterii si cei ai opozitiei. Nici nu trebuie altfel. Este un alt stil de munca. Vom vedea! E nevoie de un consens. Domnul Nechita nu s-a plans de colaborarea cu domnul Mortu", a afirmat si PNL-istul Cortez.

Comentarii

comentariu

About the Author