Published On: joi, Ian 15th, 2015

CF Braila pe marginea prapastiei! Echipa se va retrage din campionat daca nu va primi finantare

Share This
Tags

cf braila 2014-2015

Moare fotbalul la Braila.Fotbalistii nu au inceput inca pregatirea iar gruparea condusa de Alin Panzaru se poate retrage din campionat daca nu va primi sprijin financiar.

Conducerea CF Braila a cerut in aceasta saptamana sprijinul autoritatilor locale pentru a finanta in continuarea echipa de fotbal. Cu toate ca primarul Aurel Simionesuc a declarat la sfarsitul anului 2014 faptul ca va continua sa sprijine sportul brailean, pana in acest moment nu s-a gasit o forma legala prin care sa se finanteze echipa de fotbal.

Jucatorii de la CF Braila nu au inceput inca pregatirea pentru returul Ligii a II-a avand in vedere faptul ca viitorul echipei este incert.

Dupa ce Consiliul Judetean Braila a decis sa retraga finantarea catre CF Braila, primaria a precizat faptul ca va continua sa sprijine fotbalul brailean insa pana in momentul de fata nu a dat niciun ban.

Florin Carligea a fost singura persoana care in acest sezon competitional a ajutat financiar CF Braila insa avand in vedere faptul ca autoritatile nu s-au tinut de promisiune, finantatorul s-a retras si el de la echipa pana cand Primaria si Consiliul Judetean vor veni in ajutorul fotbalistilor.

Presedintele Consiliului de Administratie al CF Braila, Valentin Avramescu a precizat pentru Infobraila faptul ca daca autoritatile locale si Florin Carligea nu vor sprijini fotbalul brailean acesta se vede nevoit sa retraga echipa din campionat.

"Am fost la discutii cu autoritatile locale. Au spus ca vor analiza saptamana aceasta si ca vor transmite celor de la departamentul juridic sa gaseasca o forma legala de a putea finanta in continuarea echipa. Luni (n.r. 19 ianuarie) ni s-a spus ca vom primi un raspuns pana atunci noi nu putem face nimic. Nu putem incepe antrenamnetele daca nu stim care este viitorul echipei. Domnul Carligea este nemultumit de faptul ca nu s-au respectat anumite promisiuni iar pana lucrurile nu se clarifica acesta nu mai finanteaza echipa.

In cazul in care se retrag autoritatile locale si domnul Carligea vom retrage si noi echipa din Liga a II-a. Aceasta intarziere ne face destule probleme. Daca vor veni banii se vor cere rezultate insa pentru obtinerea lor trebuie sa ne pregatim iar noi acum nu avem incotro sa o luam atata timp cat nu avem bani", a declarat Avramescu.

Conducerea CF Braila a prezentata totodata autoritatilor locale un proiect pentru modernizarea bazei sportive de la Stadionul Municipal, lucru care a fost discutat si de primarul Aurel Simionescu in decembrie anul trecut.

"Am purtat deja o discutie cu colsilierii locali sa intram pe modernizarea Stadionului Municipal care trebuie sa fie al Municipiului Braila astfel incat sa avem niste conditii deosebite. Avem conditii pentru ca pe toate nivelurile de sport sa obtinem rezultate bune iar autoritatile locale vor ramane alaturi de cluburi si de sportivi", a precizat Simionescu la sfarsitul anului 2014.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-