Published On: vin, Ian 9th, 2015

Ce mai fura brailenii din magazine!? Un bec, cafea si batoane de salam

Share This
Tags

hotiJoi dimineata, la ora 10.30, ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat telefonic de catre agentul de paza al unui supermarket din Braila, cu privire la faptul ca un barbat a incercat sa iasa din unitate fara sa achite mai multe produse.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de siguranta publica din cadrul Politiei Municipiului, care l-a identificat pe barbatul suspect, S.Radu in varsta de 54 de ani, din municipiu.

Prejudiciul, constand in doua pachete cu cafea, in valoare de 52 de lei, a fost recuperat si restituit magazinului.

Tot joi, la ora 19.00, personalul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat de catre paznicul altui supermarket din Braila, despre faptul o persoana a sustras doua pachete cu cafea de pe rafturile magazinului.

La fata locului politistii l-au identificat pe acelasi S.Radu in varsta de 54 de ani.

Pachetele cu cafea, valorand 40 de lei, au fost restituite unitatii.

In aceeasi zi la ora 12.50, personalul de paza din cadrul unui hipermarket un brailean a sunat la politie si a reclamat ca un tanar a trecut de casele de marcat ale unitatii, fara sa plateasca un produs.

Politistii deplasati la fata locului l-au identificat pe T.Ionut in varsta de 22 de ani, domiciliat in municipiul Braila, de la care a fost recuperat un bec, valorand 17 lei.

Tot joi la ora 14.30, agentul de paza care isi efectua serviciul la un supermarket din municipiu a reclamat la Politia Municipiului faptul ca un barbat a sustras patru batoane de salam din incinta magazinului.

Politistii au legitimat persoana in cauza, stabilind ca se numeste S.Radu in varsta de 54 de ani, din Braila.

Produsele sustrase, in valoare de 51 de lei, au fost recuperate si inapoiate unitatii pagubite.

In toate cauzele au fost intocmite dosare penale pentru infractiunea de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author

-