Published On: mie, Ian 14th, 2015

Brailenii sunt asteptati la teatru! Camera Albastra si Casa, doua spectacole de exceptie prezentate de TMF. Vezi aici unde si cand au loc

Share This
Tags

Afis_Camera_Albastra_micSambata, 17 ianuarie de la orele 18.00 la Sala Studio se pune in scena piesa CASA de Evgheni Griskovet si Anna Matison, regizat de Sanziana Stoican, un spectacol care beneficiaza de cronici pozitive si in distributia caruia se regasesc multi dintre actorii remarcabili ai teatrului, precum: Alin Florea, Ramona Ginga, Liliana Ghita, Corina Bors, Emilian Oprea, Liviu Pintileasa, Valentin Terente si Marius Exarhu.

Sanziana Stoican propune un text de o extraordinara actualitate, specific dramaturgiei ruse, un excelent amestec intre comic si dramatic, asa cum este si viata sub toate aspectele ei. Scenografia spectacolului este semnata de Valentin Varlan, un tanar arhitect, care s-a indreptat catre teatru si propune cu acest proiect, un concept modern de conventie scenica, o excelenta tehnica in stil minimalist, sugerata prin elemente de decor.

Duminica, 18 ianuarie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului  va prezentam spectacolul CAMERA ALBASTRA (The blue room) de David Hare ,regia M. Chriss Nedeea. Scenografia este semnata de Irina  Moscu , iar  coregrafia aparține  Andreei  Gavriliu.

In distributie: Narcisa Novac, Valentin Terente, Ramona Ganga, Adrian Ștefan, Elena Andron, Alin Florea, Corina Bors, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov , Emilian Oprea.

„10 nopti de singuratate sau tot atatea lectii despre esecul individual. In viata personala si/sau in cea afectiva, posibilele intalniri cu valente de ‘punct de cotitura’ sunt ratate la limita, fie ca initiatorul lor este sau nu constient de fragilitatea acestui demers. Rand pe rand, ‘vanator’ sau ‘vanat’, el/ea va incerca continuu, cu disperare, sa se salveze prin celalalt, sa se redefineasca in interiorul unui relatii. Numai ca, de fiecare data va fi altcineva, cineva care il va determina sa se ia singur(a) prin surprindere si sa se predea, in cele din urma, solitudinii predestinate. Viata, desigur. Lucruri care ni s-au intamplat si care ni se intampla mereu. Fara punct, fara concluzie. Traire in gol, vanatoare de vant – un poem dramatic in care se aude scrasnetul fiecaruia dintre noi. O Camera albastra si atat", M. Chris Nedeea, regizorul spectacolului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-