Published On: vin, Ian 23rd, 2015

Brailenii care vor sa-si sterilizeze GRATUIT cainii sunt asteptati pe str. Scolilor nr.64

Share This
Tags

Afis campanie ianuariePrimaria Municipiului Braila si Asociatia Dog Rescue Romanian organizeaza vineri si sambata, 23 si 24 ianuarie 2015 campania FII RESPONSABIL! STERILIZEAZA-TI CATELUL! NOI TE AJUTAM!

Campanie se adreseaza proprietarilor si iubitorilor de caini de rasa comuna, dar si persoanelor care doresc sa preia din strada caini pe care sa-i adopte in timpul evenimentului.

Participantii, proprietari de animale, vor beneficia de sterilizarea, microciparea si inregistrarea cainilor de rasa comuna in Registrul de evidenta a cainilor cu stapan.

Cainii de rasa comuna adusi de iubitorii de animale vor fi sterilizati, identificati prin crotal distict al asociatiei.

Asociatia Dog Rescue Romanian sustine sterilizarea cainilor fara stapan din municipiul Braila ca metoda de reducere a numarului de caini pe strazi. Cainii sterilizati in campanie si aflati in evidentele asociatiei pot fi ridicati de pe domeniul public si cazati in adaposturi in cazul in care sunt sesizari privind agresivitatea acestora. 

Punctul de sterilizare este amenajat in incinta imobilului din strada Scolilor  nr. 64  iar programul de lucru este intre orele 9.00 – 20.00.

Echipa medicala este asigurata de catre Asociatie Dog Rescue Romanian si este formata din medici de libera practica, asistenti, tehnicieni.

Pentru inscriere doritorii se vor adresa la registratura SUPAGL Braila, str. Marasesti, nr.39 sau la telefon 0239/611682, mobil 0756/044400.

Persoanele care doresc sa se inscrie vor declara numele si prenumele, adresa, telefon, numarul cainilor pe care ii aduce la sterilizat din care, femele si masculi.

Aceste informatii sunt inregistrate in registru de evidenta si se completeaza la secretariat si apoi la punctul de sterilizare.

Fiecarei persoane i se comunica: numarul de inregistrare, obligativitatea proprietarului cainelui de a avea actul de identitate si o copie xerox (document necesar inregistrarii in RECS) , recomandarea medicilor de a nu hrani cainele cu cel putin 12 ore inainte de interventie precum si necesitatea pregatirii si asigurarii unui spatiu necesar post operator.

Comentarii

comentariu

About the Author

-