Published On: mar, Ian 6th, 2015

Braileni prinsi la furat de guma de mestecat si dulciuri: “Imi era pofta dar n-aveam bani!”

Share This
Tags

cos de dulciuriUn tanar de 19 ani s-a ales cu dosar penal dupa ce a furat dintr-un hipermarket 40 de pachete de guma de mestecat. Luni, in jurul orelor 15.00, agentul de paza care isi desfasura serviciul in cadrul unui hipermarket din Braila a sunat la politie si a semnalat faptul ca un tanar a sustras din unitate 40 bucati guma de mestecat.

Politistii care s-au deplasat la hipermarketul in cauza l-au identificat pe T.Neculai, in varsta de 19 ani, domiciliat in municipiul Braila.

De la acesta a fost recuperat prejudiciul in valoare de 176 de lei si restituit unitatii pagubite, iar pe numele braileanului a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt.

 

Tot luni, un minor din Braila a sustras mai multe dulciuri dintr-un magazin. Pentru 15 lei, paguba facuta de minor, acesta s-a ales cu dosar penal pentru furt. Paznicii magazinului le-au spus parintilor minorului ca acesta si-ar fi motivat gestul prin faptul ca ii era pofta de "cornuri cu ciocolata", insa nu avea bani pentru a le plati.

Luni seara, personalul de paza din cadrul unui supermarket din municipiu a sesizat la politie ca o persoana a sustras diverse dulciuri de pe rafturile magazinului.

Un echipaj de politie s-a deplasat la fata locului si a legitimat persoana suspectata, stabilind ca se numeste G.A. in varsta de 17 ani, din municipiul Braila.

Produsele sustrase, valorand 15 lei, au fost inapoiate unitatii in cauza.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-