Published On: mar, Ian 6th, 2015

Braileni prinsi la furat de guma de mestecat si dulciuri: “Imi era pofta dar n-aveam bani!”

Share This
Tags

cos de dulciuriUn tanar de 19 ani s-a ales cu dosar penal dupa ce a furat dintr-un hipermarket 40 de pachete de guma de mestecat. Luni, in jurul orelor 15.00, agentul de paza care isi desfasura serviciul in cadrul unui hipermarket din Braila a sunat la politie si a semnalat faptul ca un tanar a sustras din unitate 40 bucati guma de mestecat.

Politistii care s-au deplasat la hipermarketul in cauza l-au identificat pe T.Neculai, in varsta de 19 ani, domiciliat in municipiul Braila.

De la acesta a fost recuperat prejudiciul in valoare de 176 de lei si restituit unitatii pagubite, iar pe numele braileanului a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt.

 

Tot luni, un minor din Braila a sustras mai multe dulciuri dintr-un magazin. Pentru 15 lei, paguba facuta de minor, acesta s-a ales cu dosar penal pentru furt. Paznicii magazinului le-au spus parintilor minorului ca acesta si-ar fi motivat gestul prin faptul ca ii era pofta de "cornuri cu ciocolata", insa nu avea bani pentru a le plati.

Luni seara, personalul de paza din cadrul unui supermarket din municipiu a sesizat la politie ca o persoana a sustras diverse dulciuri de pe rafturile magazinului.

Un echipaj de politie s-a deplasat la fata locului si a legitimat persoana suspectata, stabilind ca se numeste G.A. in varsta de 17 ani, din municipiul Braila.

Produsele sustrase, valorand 15 lei, au fost inapoiate unitatii in cauza.

Comentarii

comentariu

About the Author

-