Published On: lun, Ian 19th, 2015

Braileni, atentie! Se organizeaza cursuri de calificare pentru ocupatia lucrator in estetica si igiena corpului omenesc

Share This
Tags

dgaspcDirectia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila in parteneriat cu  Asociatia „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila organizeaza cursuri de calificare pentru persoane cu dizabilitati, persoane de etnie roma si tineri care parasesc sistemul de protectie a copilului, in cadrul proiectului „INCLUSI IN VIITOR” – POSDRU/117/6.2/G/124057. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 6 – Promovarea incluziunii sociale, Domeniul  major de interventie 6.2-Imbunatatirea accesului si a participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii.

In perioada februarie-august 2015, in cadrul proiectului „Inclusi in viitor”, vor fi organizate cursuri de calificare pentru ocupatia lucrator in estetica si igiena corpului omenesc. Cursurile sunt gratuite iar la finalul acestora, participantii primesc certificate de calificare, recunoscute de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. De asemenea, pentru participarea la aceste cursuri se acorda o subventie.

Acte necesare la inscriere:

-Carte de identitate (original+copie)

-Certificat de nastere (original+copie)

-Certificat de casatorie (daca este cazul) in original si copie;

-Ultimul act de studii (original+copie)

-Documente care atesta apartenenta la grupul tinta.

Pentru informatii suplimentare sau inscriere, va rugam sa va adresati Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, strada Ghioceilor, nr. 8, Braila, telefon 0239.677839/0339.401218, e-mail: dgaspcbraila@gmail.com (persoana de contact Silvia Sisu) sau Asociatiei „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila, Vila Lacramioara, Aleea Centrala, statiunea Lacu Sarat, Braila, telefon 0239.652706/0239.652707, e-mail: cid.braila@yahoo.com (persoana de contact Adriana Marchidanu).

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-