Published On: joi, Ian 8th, 2015

Braila a ramas fara subprefect! Grosu: Am un copil de 6 ani care are nevoie de tata, nu doar de mama si bunica

Share This
Tags

SUBPREFECTCatalin Grosu a renuntat la functia de subprefect al judetului, nemaifiind de acord cu prelungirea detasarii de la Directia de Finante, unde activa ca jurist.

Hotararea privind incetarea mandatului temporar al lui Grosu a fost adoptata in sedinta Guvernului din data de 7 ianuarie.

Motivul este unul personal si nu are legatura cu situatia critica prin care a trecut judetul Braila in timpul codului rosu de ninsori si viscol.

"Ca sa te ocupi asa cum trebuie si sa iti exerciti functia cu brio trebuie sa lasi deoparte tot, viata personala, familia. Te cam rupi de acestea pentru ca trebuie sa manifesti disponibilitate maxima. Eu asta am facut tot timpul, insa am decis ca trebuie sa pun punct. Nu mai aveam timp de familie. Am un copil de 6 ani care are nevoie de tata, nu doar de mama si bunica", a declarat pentru Infobraila, fostul subprefect.

Grosu ne-a mai spus ca prefectul Vasilica Vilcu stia despre decizia acestuia de a se retrage inca de acum doua luni si ca spera ca va fi numit un inlocuitor in locul sau, tinand cont ca situatia pe care Institutia Prefectului trebuie sa o gestioneze este inca una dificila: "Daca doamna prefect ramane singura o sa ii fie si mai greu!"

Fostul subprefect a mai daugat faptul ca cel mai dificil moment din mandatele sale a fost iarna anului 2014, atunci cand prefectul Gheorghi Obreja a ramas inzapezit intr-o localitate din judet, iar Guvernul l-a demis, conducerea institutiei ramanand pe umerii lui Grosu: "A fost un moment de criza peste care am trecut cu bine, ajutat de oameni care chiar s-au implicat".

Catalin Grosu se va intoarce la "vechiul job", dupa cum chiar acesta ne-a marturisit: "Ma intorc si o iau ca un debutant, de la inceput. S-au facut cat timp am fost subprefect multe modificari si m-am rupt practic de profesia de jurist o perioada."

Grosu a detinut functia de subprefect aproximativ 2 ani si jumatate, in perioada 2007-2009 fiind consilier al prefectului de atunci Mihaela Marcu, sub mandatul careia a fost si subprefect.

Comentarii

comentariu

About the Author