Published On: lun, Ian 19th, 2015

Boboc despre Nazare: Un politician cu experienta. In ciuda neintelegerilor, cred cu tarie ca gandeste ca si mine

Share This
Tags

Boboc-NazareIn plin conflict politic intre PNL si PDL, tinut sub pres, liderul liberalilor, senatorul Catalin Boboc, considera ca "in ciuda neintelegerilor aparute in spatiul public", Alexandru Nazare (n.r. ex-presedinte PDL, actualmente co-presedinte PNL), despre care afirma ca este "un politician cu experienta", gandeste ca si el.

"Criterii, numar de consilieri locali sau consilieri judeteni, rezultate la alegeri, toate acestea sunt neimportante daca constientizam, noi, membrii marelui PNL, ca acest traiect politic pune cetateanul intai de toate. Orice alta atitudine este distrugatoare si ne rapeste din capul locului calitatea de politicieni de dreapta. Am incredere in colegii mei ca nimeni si nimic nu ne poate opri si ca ziua in care vom lua Braila inapoi pentru brailenii cinstiti nu este departe", a spus Boboc.

Liberalul a mai adaugat faptul ca, "la nivel local, fuziunea PNL-PDL se afla pe un drum ireversibil, unde orgoliul sau inversunarea nu isi au locul", in contextul in care, la mijlocul lunii decembrie 2014, Alexandru Nazare a demisionat din functia de co-presedinte PNL, motivand ca nu poate gira un traiect politic in care nu mai crede. In ciuda decizie sale anuntate public, Nazare a fost reconfirmat in functie de conducerea centrala a PDL.

Comentarii

comentariu

About the Author