Published On: lun, Ian 5th, 2015

Bataie pe ulita intre doua brailence pentru un barbat. Sotia a vrut sa-i ceara socoteala amantei, dar a vazut moartea cu ochii

Share This
Tags

bataie femeiDoua brailence s-au luat la bataie, duminica, iar una dintre ele a ajuns la spital.

Scandalul a avut loc la primele ore ale diminetii. La ora 8.15, o braileanca, in varsta de 42 de ani, din comuna Rosiori, a sesizat la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru, faptul ca, in aceeasi dimineata, a fost lovita in zona capului de catre C.Cornelia de 38 de ani, din aceeasi localitate.

Politistii au desfasurat cercetari si au stabilit ca agresiunea ar fi survenit in urma unui conflict verbal iscat intre cele doua femei, in timp ce se aflau pe raza localitatii.

Conform martorilor se pare ca cele doua brailencele s-au batut din cauza unei presupuse relatii extraconjugale a uneia dintre ele cu sotul celeilalte. Presupusa amanta a luat-o la palme pe femeia care urla ca din gura de sarpe si o injura.

Vecinii au povestit faptul ca nu este primul scandal iscat intre cele doua femei, care atunci cand se intalnesc fata in fata declanseaza un razboi in toata regula pe ulitele satului.

In urma loviturii primite, victima a fost transportata cu ambulanta la U.P.U. Braila pentru a primi ingrijiri medicale.

Politistii au intocmit dosar penal pentru infractiunea de lovire sau alte violente si i-au aplicat femeii de 38 de ani o sanctiune contraventionala, in valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991.

Comentarii

comentariu

About the Author

-