Published On: lun, Ian 19th, 2015

Banel Nicolita tot mai aproape de Otelul. Braileanul urmeaza sa dea un raspuns in zilele urmatoare

Share This
Tags

banelConducerea Otelul Galati este tot mai aproape de a-l transfera pe braileanul Banel Nicolita. Fost stelist urmeaza sa dea un raspuns celor de la Otelul si exista sanse mari ca Banel sa joace alaturi de fratele sau.

Administratorul special al clubului Otelul, Vlad Rapisca, a dezvaluit faptul ca se negociaza aducerea lui Banel Nicolita, jucator liber de contract, care nu si-a mai gasit vreun angajament din vara anului trecut.

Rapisca a mentionat faptul ca Banel asteapta un raspuns de la cateva cluburi din strainatate, iar daca nu se va concretiza vreuna dintre el, fostul mijlocas al Stelei se va alatura lotului Otelului Galati.

"Din punctul meu de vedere trebuie clar crescut nivelul pe faza de atac. Daca pe aparare, Tibor Selymes impreuna cu jucatorii au reusit sa ajunga la performante de genul jocurilor cu Petrolul si Astra, pe atac am suferit si trebuie crescuta calitatea in acea zona. Daca ajungem la o intelegere cu Banel Nicolita, el ar putea veni direct in cantonamentul montan. Este un jucator care nu are nevoie de nicio prezentare, clar ne poate ajuta, iar noi ni-l dorim la echipa. Sa vedem daca putem sa-l si aducem. Ne-am intari pe banda dreapta cu un fundas/mijlocas, pentru ca Banel poate juca pe ambele posturi si clar ne-am intari pe faza ofensiva cu el. Mie mi-a placut si fratele lui Banel, Stelica Nicolita. Mi se pare un jucator bun, cu viteza buna, are “splina” ca si fratele sau. In meciul de Cupa, cand am jucat la Braila, chiar ne-a pus probleme si eu de atunci am zis ca ar putea fi o solutie pentru noi, fara sa ma gandesc ca la un moment dat putem sa ii avem pe ambii frati. Din discutiile pe care le-am avut cu Banel, el asteapta oferte doar din afara, iar daca nu reuseste vine la noi", a spus Vlad Rapisca, conform dunareabatrana.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

-