Published On: vin, Ian 9th, 2015

APROAPE INCREDIBIL! Un nou stadion si un complex sportiv la standarde europene ar putea fi construite la Braila

Share This
Tags

StadionPlanuri mari pentru sportul brailean si posibile investitii pe masura. Braila va avea pe viitor un nou stadion dar si o baza sportiva la standarde europene. Desi pare greu de crezut, tinand cont de promisiunile facute de autoritati in decursul timpului si neonorate, Consiliul Judetean se pare ca isi doreste o noua infrastructura sportiva.

Propunerea a fost facuta, vineri, in cadrul sedintei extraordinare a Consiliului Judetean, unde consilierul taranist Gheorghe Chiru a apelat la colegii sai pentru a se initia un proiect de anvergura care sa schimbe fata sportului brailean.

Consilierul PNTCD a propus consilierilor judeteni ca institutia sa finanteze construirea unui nou stadion dar si a unei baze sportive.

"La ultima sedinta am discutat vis-a-vis de sport si finantarea acestuia. La Braila se poate face ceva nou in sensul ca putem construi ceva. As vrea, impreuna cu dumneavoastra, sa o punem pe tapet intr-un fel mai serios. S-au vehiculat tot felul de idei vis-a-vis de construirea unor sali in zona metropolitana, dar stiti ca interesele dilueaza de obicei initiativele. As vrea ca in acest inceput de an sa avem in vedere o constructie solida vis-a-vis de sport si ma refer la un stadion, la un complex sportiv cu baze de recuperare la standardul sportului european. Haideti sa facem ceva si cred ca, in sensul asta, constructia unui stadion si a unui complex sportiv dotat, nu in sensul extraordinar, cu niste sume uriase dar cu atenta supraveghere ar fi benefica pentru sportul brailean. As vrea ca impreuna cu toti colegii sa ne angajam la ceva util, la ceva care va ramane", a precizat Chiru.

CJ-istul a mai adaugat faptul ca un astfel de plan dus la bun sfarsit ar atrage si tinerii braileni catre sport, in conditiile in care in acest moment nu exista dotari care sa le permita sa practice un sport de performanta la nivel european.

In urma cu doi ani s-a vehiculat ideea de a fi construit, intre Braila si Galati, un nou stadion, dar si un centru olimpic, insa ideea a ramas doar pe hartie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-