Published On: mar, Ian 13th, 2015

Alexandru Nazare sterge pe jos cu premierul Ponta: Ii dau primele elemente pe care trebuie sa le copieze pentru a-si incepe doctoratul

Share This
Tags

Alexandru NazareDupa ce premierul a declarat ca isi poate face un doctorat pe tema autostrazii Comarnic-Brasov, deputatul Alexandru Nazare, co-presedinte PNL Braila, a precizat ca ii da lui Ponta "primele elemente pe care trebuie sa le copieze pentru a-si incepe doctoratul".

Ponta a afirmat ca isi poate "face un doctorat" pe tema constructiei autostrazii Comarnic-Brasov, el dorind astfel sa arate ca stie in amanunt detaliile financiare si tehnice ale acestui proiect, amanat de mai multe ori de catre autoritati, conform Mediafax.

"Comarnic-Brasov in “varianta Ponta-Sova” este cu 6 km mai scurta si 600 mil. euro mai scumpa decat era aceeasi autostrada in anuntul lansat de mine in martie-aprilie 2012. Nu inteleg de unde vine acest surplus, poate ne explica cupletul Ponta-Sova. Nici acum nu am vazut corturile in care promitea Sova ca va salasui pentru constructia acestei autostrazi. Proiectul ca atare nu e finantabil conform regulilor europene de concesiune. Eurostat nu l-a agreat, deci este un proiect on-budget. Finantatorii internationali nu isi pun banii in proiecte neagreate de Comisia Europeana. In acest moment avem 3 proiecte in valoare de 5 miliarde euro lansate in licitatii, asa-numite concesiuni de lucrari. Isi permite Romania sa plateasca 30 de ani pentru ele? Este aceasta cea mai buna varianta de finantare?", a spus Nazare.

Deputatul liberal a mai adaugat faptul ca premierul Ponta nu este doar un elev repetent, ci unul care trebuie exmatriculat, in domeniul infrastructurii.

Comentarii

comentariu

About the Author