Published On: mie, Dec 17th, 2014

Zeci de braileni se inghesuie sa-si ridice ajutoarele comunitare inainte de Sarbatori

Share This
Tags

coada alimenteLa inceputul acestei saptamani a inceput distribuirea alimentelor Conform Programului Operational „Ajutorarea persoanelor Defavorizate 2014” desfasurat conform prevederilor Hotararii Guvernului nr. 799/17 septembrie 2014.

Astfel peste 12 mii de braileni isi vor putea ridica ajutoarele comunitare.

Cu toate ca in acest an cei care beneficiaza de acest ajutor au primit cupoane prin posta si au fost chemati in ordine alfabetica pentru a-si lua ajutorul comunitar, multi cetateni nu au inteles acest lucru si s-au asezat la cozi.

"Noi am venit ca in fiecare an dupa alimente. Am primit cupon acasa. Nu m-a anuntat nimeni pe mine ca e in ordine alfabetica. Am stat la coada o ora ca sa imi spuna ca nu de aici trebuie sa ridic si ca trebuie sa ma duc la Progresu", a declarat un brailean.

Diferit fata de anul precedent, in anul 2014 distribuirea ajutoarelor alimentare se realizeaza in ordine alfabetica, indiferent de categoria de beneficiari. Astfel brailenii cu numele de familie cuprins in intervalul A-K isi vor ridica alimentele de la Liceul „C.D. Nenitescu”, fostul Liceu de Chimie, Soseaua Buzaului nr. 15 iar  beneficiarii cu numele de familie cuprins in intervalul L-Z isi vor putea ridica ajutoarele de la Liceul „Constantin Brancoveanu”, fostul Liceu Progresul, din Calea Galati nr. 346. Programul de distribuire va fi de luni pana vineri, in intervalul orar 8.00 – 16.00.

In Municipiul Braila sunt un numar de 12.338 persoane beneficiare de ajutoare alimentare, conform listelor intocmite si transmise de catre Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice catre Directia de Asistenta Sociala Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-