Published On: joi, Dec 11th, 2014

Vineri se deschide patinoarul din Gradina Mare

Share This
Tags

patinoarCa si anul trecut, autoritatile locale deschid patinoarul din Gradin Publica abia la jumatatea lunii decembrie. De vineri, 12 decembrie, patinoarul isi deschide portile pentru toti brailenii.

Preturile au ramas la fel de accesibile ca anul trecut, 4 lei/ora/persoana, cu posibilitatea de achitare 2 lei pentru doar o jumate de ora. Pentru inchirierea patinelor, brailenii vor scoate din buzunar 5 lei/ora/persoana, iar pentru ascutirea patinelor vom plati 4 lei/perechea.

Programul a ramas si el la fel, brailenii fiind asteptati intre orele 13:00 si 21:00, in zilele de luni, miercuri si vineri. Pentru zilele de marti, joi, sambata si duminica, programul cu publicul e intre orele 09:00 si 21:00. In fiecare zi, sunt 3 pauze de refacere a ghetii, cuprinse intre orele 12:00 si 13:00, 15:00 si 16:00, 18:00 si 19:00.

Patinoarul Braila a fost deschis oficial in luna decembrie 2008. Constructia acestuia a fost posibila printr-o investitie in parteneriat intre Consiliul Judetean Braila si Consiliul Local Municipal Braila, respectiv Primaria Municipiului Braila.

Acest patinoar este o constructie moderna, utilata si dotata la cele mai ridicate standarde in domeniu si poate fi considerata o adevarata bijuterie arhitecturala, atat din punct de vedere constructiv cat si al dotarilor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-