Published On: mar, Dec 2nd, 2014

VIDEO La un pas de tragedie! Viteza pe carosabilul alunecos a facut prima victima. Un brailean a ajuns in stare grava la spital

Share This
Tags

accident scolilorLa prima ninsoare, o intersectie din Braila s-a transformat intr-un adevarat patinoar fiind un adevarat pericol pentru soferi.

Un brailean a ajuns la spital si trei masini au fost avariate dupa ce un taximetru nu a acordat prioritate intr-o intersectie din Braila.

Accidentul a avut loc la intersectia strazi Scolilor cu Grivitei.

Vinovat de accident se face soferul de pe taximetru care nu a acordat prioritate, acesta avand viteza foarte mare iar din cauza carosabilului alunecos nu a putut frana la timp.

Unul dintre soferi a vrut sa evite impactul, dar a fost lovit in plin de taxi. La randul sau, a ricosat in alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Pe imagini se vede cum, imediat dupa impact, unul dintre soferi coboara tinandu-se cu mainile de cap. Acesta a acuzat dureri mari si medicii au decis sa il transporte la spital cu traumatism la cap si la coloana. Politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-