Published On: joi, Dec 18th, 2014

VIDEO Inmormantarea eroinei Laura Vizireanu: Lacrimi, aplauze si salve de mitraliera! Mama, sfasiata de durere: “Ai plecat in misiune!”

Share This
Tags

Inmormantare Vizireanu (5)Peste 350 de oameni au condus-o, joi, in jurul pranzului, pe ultimul drum pe Laura Vizireanu, medicul brailean care si-a pierdut viata in tragedia de pe Lacul Siutghiol.

Rude, colegi, prieteni, dar si simpli braileni, au participat la inmormantarea fostei sotii a sefului Politiei Braila. Medicul Vizireanu a parasit prea timpuriu aceasta lume, la doar 39 de ani, lasand in urma un copil de 9 ani, care intreaba de ce mama sa nu vine acasa.

Slujba de inmormantare, oficiata de 7 preoti, in frunte cu protopopul Marinescu, programata pentru ora 13.00 a intarziat, mamei Laurei Vizireanu facandu-i-se rau atunci cand si-a vazut fiica in sicriu. Femeii i s-au acordat ingrijri medicale pe o banca de langa lacasul de cult, iar apoi a fost urcata intr-o ambulanta SMURD.

Inmormantare Vizireanu (6)La 13.30, cand mama medicului a fost in stare sa intre din nou in Catedrala "Nasterea Maicii Domnului", slujba a inceput. Atunci cand sicriul cu trupul neinsufletit al eroinei a fost scos din biserica, purtat pe umeri de colegii de la SMURD Braila, zeci de oameni au aplaudat, nereusind insa sa acopere strigatele de durere ale familiei.

Inmormantare Vizireanu (8)"Mama, ai plecat in misiune! V-ati dus toti 4 in misiune. M-ai sunat mama, mi-ai zis ca plecati cu elicopterul", striga mama Laurei, sfasiata de durere.

Dupa slujba, sicriul a fost urcat intr-un camion miltar acoperit cu zeci de coroane de flori si transportat spre cimitirul Sf. Constantin. Pe tot drumul cortegiul funerar a fost insotit de doua ambulante ale Serviciului de Ambulanta Judetean si patru autospeciale SMURD, cu sirenele pornite.

 In momentul coborarii sicriului in groapa au fost trase trei salve de mitraliera in memoria medicului brailean Laura Vizireanu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-