Published On: vin, Dec 5th, 2014

Varga se “lupta” cu Stancu in Liga Penitenciarelor

Share This
Tags

varga_dungiLa cat de bine se misca echipa asta a noului PNL, cred ca in curand va juca in Liga Penitenciarelor, alaturi de nou infiintata echipa a lui Stancu, Zabrele Tichilesti. Cu siguranta, derby-ul va oferi un spectacol de zile mari, mai ales ca putini stiu ca Varga si Stancu ar face blat pana si la parnaie, obisnuiti cu asta, atat separat cat si impreuna.

Credeti ca este de ras?! Rubrica de fata la asta v-ar indemna, asa ca, daca vreti, sa “ne radem” atunci!

Este de ras ca Ovidiu Nechita are coloana vertebrala doar pentru ca are o varga-n dos,  altfel s-ar imprastia, ca o laba de om ce este? In viitoarea echipa de puscariasi, Varga il va pune presedinte, va fi un fel de nea Vivi Ulman care va promite la pauza “dublu ce-am vorbit” fara ca macar sa vorbeasca ceva inainte. Este de ras ca Nechita ar putea face parte din echipa in zeghe a peneleului dintr-un abuz mititel, in serviciu, ce-i drept, legat de niscai terenuri?

Este de ras ca Catalin Boboc, acesta mina cu basini anti-Stancu care fasaie feciorelnic doar pe la televizor, ar fi legat de abuzul mititel al lui Nechita? Sau poate veti rade in hohote afland de ce Antenele n-au vrut sa auda de peneleu. Cum naiba sa-l primeasca Varanul pe Boboc dupa ce acesta a dus tupeul la rang de arta tragand o teapa de miliarde chiar si la Grivco?

Cat de tare veti rade afland ca viceprimarul pe care Simionescu il tine cu anasana la san, Alex Danaila, ar fi fost cercetat intr-un dosar de acvacultura, pardon proxenetism, unde din inculpat s-a trezit martor? Veti hahai mai tare ca Becali afland ca micutul Alex si-a pacalit angajatii dandu-le o teapa uriasa, mai precis girand la banca un credit propriu cu averea sarmanilor alora?

Va vor da lacrimile de ras cand veti afla ca la penelu vanzarea de copii e un hoby vechi? Da’ ce, doar dom’ presedinte Johannis poate, Varga n-ar putea? Vom sti doar dupa ce vom primi vesti grabnice din Grecia! Pana atunci vom zambi amar gandindu-ne ce prosti pot fi unii, sa nu se uite ei un pic pe actionariatul trecut, prezent si viitoar al Bursagrirom. Doar asa veti putea afla, odata cu noi, de ce Varga si Stancu sunt unul, ca doar au fost asociati! Este ca e de ras?

Este de ras ca Simionescu se incapataneaza sa-l salveze pe Stancu de la sexul in public pe care-l merita, in timp ce antrenorul-jucator-arbitru de la Zabrele Tichilesti i-o trage pe la colturi si il da in gat peste tot?

Hazliu ar fi si sa stiti ca Ionel Avram, mana cu care se stergea la cur Stancu la Concivia, ar putea sa joace si el in Liga Penitenciarelor doar pentru ca insista sa-i faca jocul lui Stancu preluand cu forta functia de presedinte interimar al Consiliului Judetean? Mai intai ca sa aiba primarii sub control si sa dirijeze votul de la alegerile interne din PSD, dar si sa puna mana pe lovelele din programele de alimentare cu apa si salubrizare!

La astfel de echipe si astfel de jucatori, nu se putea ca derby-ul din puscarie sa nu fie transmis, daca nu la televiunea hartuitorului sexual Adam, macar un live text la partenera de golanii a astora!

Puneti pariu ca puscariabilii astia nu au simtul umorului si se vor repezi pe un biet pamflet cu amenintari cu bataia sau judecata? Un singur raspuns: incercati, dar sa stiti ca ni se umple curul de lacrimi. De ras!

Comentarii

comentariu

About the Author

-