Published On: mie, Dec 17th, 2014

Un brailean si-a lovit prietenul de pahar cu o furca, pana l-a bagat in spital

Share This
Tags

furcaDupa ce au petrecut impreuna intr-un cafe-bar din comuna Jirlau, un brailean in varsta de 35 de ani a provocat un scandal distrugand mai multe bunuri si lovindu-si prietenul de pahar cu furca. Politistii braileni au descins ieri la domiciliul acestuia unde au gasit furca.

Evenimentul s-a petrecut in noaptea de 5 spre 6 decembrie, cand politisti de la Sectia 3 de Politie Rurala Faurei au fost sesizati despre faptul ca in incinta unui cafe-bar din comuna Jirlau este in desfasurare un scandal.

Politistii au efectuat cercetari si au stabilit ca mai multi localnici isi serbau ziua numelui si, pe fondul consumului de alcool, D.Ionut in varsta de 35 de ani, din comuna Jirlau, a provocat scandal in incinta barului, distrugand mai multe bunuri si lovind cativa consumatori, folosindu-se de o scandura si o furca.

Localnicul P.Marius, care se afla la petrecere, a fost transportat la Spitalul Judetean Braila pentru investigatii medicale.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si distrugere.

Marti, 17 decembrie, la orele 7:30, agenti de la Postul de Politie Comunal Jirlau, in baza mandatului de perchezitie domiciliara, emis de Judecatoria Faurei, au descins la locuinta lui D.Ionut, de unde au ridicat in vederea cercetarilor furca pe care a folosit-o la savarsirea infractiunilor.

De asemenea, politistii au depistat la domiciliul acestuia doua plase monofilament, in lungime de 150 de metri, fiecare, pe care le detinea ilegal, si cantitatea de 52 kg de peste, din specia sanger, pentru care nu detinea documente legale de provenienta.

Acestuia i s-a mai intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de detinere de peste fara documente legale si detinere de scule de pescuit interzise de lege, conform prevederilor O.G. 23/ 2008, privind pescuitul si acvacultura.

Comentarii

comentariu

About the Author

-