Published On: vin, Dec 12th, 2014

Tudose (PSD): Trebuie sa inchidem capitolul prezentei PNL in structurile administrative. Ei spun ca nu lucreaza cu PSD, dar nu se retrag. Trebuie sa ii ajutam

Share This
Tags

tudose psdDeputatul Mihai Tudose, candidat la presedintia Organizatiei Judetene PSD, a declarat pentru Infobraila, intrebat daca exista un parteneriat intre PSD si PNL pentru mentinerea viceprimarului liberal Alexandru Danaila in functie, ca "partidul trebuie sa inchida capitolul prezentei liberalilor in structurile administrative". Parlamentarul a mai precizat ca o astfel de decizie va fi luata de catre partid, nu de catre o singura persoana.

"Partidul trebuie sa decida. PNL a demonstrat, prin declaratiile publice si prin toate actiunile, ca nu vrea sa lucreze cu PSD. Atunci sa nu stea cu noi. Au folosit cuvinte simple: "Nu lucram cu PSD, nu coabitam cu PSD!', iar noi le-am inteles. Au fost cuvinte simple, fara nuante. Ei spun ca nu lucreaza cu PSD, dar nu se retrag. Trebuie sa ii ajutam noi", ne-a precizat Tudose.

Social-democratul a mai adaugat faptul ca exista liberali in functii publice care nu se retrag, bazandu-se pe sprijinul PSD: "PNL continua sa aiba oameni in functii unde nu au majoritate, ci pe majoriatea noastra. Ei nu se retrag, deci ar trebui sa ii ajutam."

Comentarii

comentariu

About the Author