Published On: vin, Dec 5th, 2014

Tudose, intrebat despre CJ: Majoritatea nu este a PNL? Intrebati-l pe Boboc. Sa conduca, sa faca deszapezirea sau sa accepte ca sunt o minoritate

Share This
Tags

tudoseIntrebat cum comenteaza razboiul politic care a dus Consiliul Judetean in blocaj, deputatul PSD Mihai Tudose, a declarat ca senatorul Catalin Boboc, co-presedintele PNL, "insista sa aiba Consiliul", mentionand ca in aceste conditii liberalii pot sa conduca CJ si sa faca deszapezirea sau sa faca accepte faptul ca sunt in minoritate si "sa faca un pas in spate".

"Majoritatea nu este a PNL? Intrebati-l pe domnul Boboc despre blocajul de la CJ. Boboc insista sa aiba Consiliul Judetean, Boboc nu Nechita. Nu il acuz de nimic pe Nechita, ar fi jenant sa vorbim despre Nechita. De ce sa vina consilierii PSD la sedinta atat timp cat lucrurile acolo raman in aceasta zona, in care Boboc are impresia ca poate conduce CJ sau il conduce in halul acesta cu noul PNL. Ori ei sunt la conducere si atunci sa conduca, sa faca deszapezirea sau accepta faptul ca sunt o minoritate si fac un pas in spate si lasa Consiliul sa functioneze", a precizat Tudose.

Social-democratul a mai adaugat faptul ca este convins ca "in spatele" vicepresedintelui CJ Ovidiu Nechita se afla Catalin Boboc si, "eventual", Alexandru Nazare, co-presedintii PNL.

Comentarii

comentariu

About the Author