Published On: vin, Dec 5th, 2014

Tudose, despre rezistenta vicelui CJ Nechita: Si bordura e rezistenta! Poate nu se proclama imparat si blocheaza Consiliul, sa fuga cu stampila

Share This
Tags

tudose psd

Deputatul PSD Mihai Tudose a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, in contextul blocajului din Consiliul Judetean, ca PNL este "un adversar politic irational". Atunci cand a fost intrebat cum apreciaza rezistenta vicelui CJ, liberalul Ovidiu Nechita, in fata majoritatii PSD-UNPR, social-democratul a spus ca "sunt mai multe materiale despre care se pot spune ca sunt rezistente, incepand cu bordura".

"Ai un adevrsar politic irational. Nu ai cu cine sa stai de vorba, iar adversarul politic nu isi da seama in ce situatie e. (…) Boboc a spus ca nu va lua nicio decizie fara sa se consulte cu Nazare, iar Nazare nu a negat chestia asta si i-a placut, atunci amundoi sunt la pachet cu Nechita. Daca Boboc si Nazare, co-presedinti ai noului PNL, nu ar fi de acord cu acest comportament si nu ar vedea in ce zona crepusculara a intrat Consiliul Judetean, l-ar scoate pe Nechita din jocul asta. (…) Daca el s-a proclamat sef al judetului, astazi probabil ca este ocupat sa se autoproclame Mos Nicolae, dar poate pana pe 12 nu se proclama imparat si sa blocheze Consiliul sau sa puna un cadru in usa, sa fuga cu stampila, ne asteptam la orice", a  precizat Tudose.

Reamintim faptul ca din data de 3 decembrie, de la ora 24.00, Consiliul Judetean a ramas fara presedinte interimar, dupa ce vicelui CJ Ovidiu Nechita (PNL) i-au expirat atributiile date de majoritatea PSD-UNPR.

Comentarii

comentariu

About the Author