Published On: sâm, Dec 13th, 2014

SURSE Deputatul Mihai Tudose, noul sef al PSD Braila, va fi numit ministru al Economiei in Guvernul Ponta IV

Share This
Tags

TudoseDeputatul Mihai Tudose, ales in urma cu doua zile in functia de presedinte al PSD Braila, va fi numit ministru al Economiei in Guvernul Ponta IV, conform unor surse DC News. Tudose este presedinte al Comisiei pentru politica economica, reforma si privatizare din Camera Deputatilor.

Sambata, Razvan Nicolescu si Florin Jianu, ministrii delegati pentru Energie si respectiv pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, si-au anuntat demisiile din functii, urmand ca cele doua ministere sa fie absorbite de Ministerul Economiei.

Ziarul Adevarul anunta ca, in urma negocierilor, ministerul Economiei i-a revenit partidului lui Calin Popescu Tariceanu, care l-ar fi nominalizat pe Andrei Gerea (ex-PNL). Gerea a mai detinut acest portofoliu in timpul guvernarii USL.

Componenta si noua structura a viitorului Guvern vor fi facute publice de premierul Victor Ponta duminica, in jurul orei 19.00.

Tudose, in varsta de 47 de ani, a fost ales presedinte PSD Braila, vineri seara, in cadrul Conferintei Judetene Extraordinare a filialei, cu unanimitate de voturi, respectiv 161 de voturi, dupa ce Gheorghe Bunea Stancu a fost revocat din functie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author