Published On: joi, Dec 4th, 2014

Simionescu (PSD) spune ca Petrea (UNPR) minte: Nu am discutat despre demiterea vicelui Danaila (PNL)

Share This
Tags

Simionescu Petrea

Primarul Aurel Simionescu, prim-vicepresedinte PSD Braila, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu a discutat cu deputatul UNPR Dorin Petrea despre demiterea viceprimarului liberal Alexandru Danaila. "Am avut discutii vis-a-vis de Consiliul Judetean, ce facem la CJ, cum lucram acolo si cum facem ca acea majoritate pe care o avem impreuna cu UNPR sa poata rezolva problema, sa avem un vicepresedinte care sa preia atributiile de presedinte CJ. (…) N-a fost vreo discutie despre subiectul respectiv. Am avut discutia despre Consiliul Judetean, ca sa inchidem acest subiect, nu am avut o discutie despre Primarie, Consiliul Local", a precizat Simionescu.

Pozitia edilului vinde dupa ce deputatul Dorin Petrea a mentionat categoric, atat pentru Infobraila, cat si pe retelele sociale, ca se pune in discutie demiterea viceprimarului PNL, urmand ca UNPR-istul Cosmin Pavaloiu sa ocupe fotoliul din Palatul Administrativ: "Nu vrem sa ne grabim, nu vrem sa mai facem greselile pe care le-am facut la Consiliul Judetean. Conducerea PSD este de acord cu cerinta noastra, de principiu. Asa este normal, caci Alianta PSD-UNPR-PC detine majoritatea. Cel mai probabil, tinand cont de situatia dificila de la CJ, de iarna, demiterea lui Danaila va avea loc la inceputul lui 2015."

Postarea pe Facebook a deputatului Petrea: "Cat despre functia de viceprimar, am toata increderea ca toti colegii il vor sustine pe Cosmin Pavaloiu, consilier local, o persoana pro-activa, despre care stiu cu siguranta ca isi va aduce contributia in cadrul CL Braila si va continua reformele in interesul brailenilor."

Conform informatiilor obtinute de Infobraila, UNPR a cerut fotoliul de viceprimar si implicit demiterea lui Alexandru Danaila, iar o parte din liderii PSD sunt de acord cu aceasta cerinta, in timp ce primarul Aurel Simionescu, liderul de facto al social-democratilor, nu isi doreste debarcarea viceprimarului liberal.

Comentarii

comentariu

About the Author