Published On: vin, Dec 5th, 2014

Schimbari in handbalul romanesc: Carmen Amariei, noul antrenor de la “U Alexandrion” Cluj

Share This
Tags

carmen amariei uFosta mare handbalista Carmen Amariei, castigatoare a Ligii Campionilor cu danezele de la Slagelse este de astazi noul antrenor de la U Alexandrion Cluj.

Evolutiile slabe ale echipei clujene din turul acestui campionat, studentele ocupnad locul 13 cu un total de 8 puncte, i-a facut pe conducatorii clubului sa schimbe antrenorul. Astfel, Ioan Ani Senocico a fost inlocuit pe banca de fosta jucatoare a Jolidonului, Carmen Amariei.

Nascuta la Cluj, acolo unde si-a inceput si cariera de jucatoare, Carmen Amariei a revenit astazi in fata sepcilor rosii insa in postura de antrenor.

"Am semnat un contract valabil pe urmatorii doi ani si jumatate. Ma bucur ca am primit incredere de la Cluj, care este orasul meu natal si sper ca vom reusi sa salvam impreuna echipa, care este pe locul 13 din 14. Obiectivul nostru se schimba in acest caz in salvarea de la retrogradare. Sper ca vom avea sprijinul fanilor", a declarat Amariei, pentru Mediafax.

Cu fostul antrenor Ioan Ani Senocico a fost reziliat contractul de comun acord, urmând ca primul antrenament al echipei cu Carmen Amariei ca antrenor sa aiba loc vineri dupa-amiaza. 

"U" Alexandrion Cluj are in acest an ca obiectiv evitarea retrogradarii dar si deblocarea transferurilor pentru intarirea lotului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-