Published On: mar, Dec 2nd, 2014

Sapte rugbisti braileni au participat la stagiul de pregatire de la Barlad. 40 de sportivi au fost instruiti de cei mai buni specialisti din tara

Share This
Tags

rugby BrailaLa propunerea departamentului tehnic al F.R.Rugby, Comitetul Regional Moldova –Sud a organizat un stagiu de pregatire pentru inalta performanta adresat juniorilor din categoria U16.

Stagiul desfasurat la Barlad in perioada 28-30 noiembrie a adunat un numar de aproximativ 40 jucatori de la cluburile C.S.Stejarul Buzau, C.T.T.V.Galati, C.S.S.Barlad, C.S.S.Tecuci, L.P.S.Focsani si R.C.Braila.

Beneficiind de bunele oficii de gazda oferite de Centrul National Olimpic de Pregatire al juniorilor, pe parcursul celor trei zile tineri rugbysti au avut prilejul de a avea parte de o instruire si pregatire oferita de cadre de specialitate care au asigurat o buna instruire atat practica cat si teoretica.

Lectorii acestui stagiu au fost: preparator fizic Sorin Dancu, medic Romica Damian, arbitru Bucur Sorin dar si profesorii Harnagea Ion, Condrache Vasile si Paun Romeo.

Stagiul s-a dovedit deosebit de util oferind cursantilor posibilitate acumularii unor cunostiinte utile si necesare practicarii rugbyului de inalta performanta.

R.C.Braila a participat cu un numar de sapte jucatori la acest stagiu de pregatire in dorinta de a avea jucatori cat mai bine pregatiti.

Coordonatorul acestui stagiu a fost domnul profesor Popa Ciprian-director national de dezvoltare.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-