Published On: mie, Dec 10th, 2014

Robert Jitaru, medaliat cu bronz la CE, singurul sportiv brailean premiat de autoritati. Pugilistul va primi 9600 de lei

Share This
Tags

Robert JitaruLa fiecare sfarsit de an autoritatile locale premiaza sportivii si elevii cu rezultate deosebite la nivel national si international. Anul acesta sumele au fost aprobate prin Hotarare de Consiliu Local si Hotarare de Consiliu Judetean fiecare institutie alocand cate 116800 lei, respectiv 107200 lei din buget, pentru premierea rezultatelor exceptionale obtinute de elevii braileni dar si de sportivi.

La doar 16 ani pugilistul brailean Robert Jitaru a reusit sa ridice steagul Romaniei pe a treia treapta a podiumului European si sa aduca la Braila medalia de bronz.

Nascut la Faurei si crescut de antrenorul Gigi Moise, Robert a trecut prin multe pentru a reusi sa obtina aceasta performanta. Munca, seriozitatea dar si dorinta de a face performanta l-a facut pe acesta sa obtina medalia de bronz la Campioantul European pentru tineret.

"La final de an premiem elevii si sportivii cu rezultate deosebite dar si profesorii si antrenori lor si de data aceasta avem o performanta deosebita la nivel international, obtinuta de Robert", a declarat primarul Aurel Simionescu.

In primul an de tineret, pugilistul de la CSM Braila a reusit mare performanta de a urca pe o treapta a podiumului European insa ca orice sportiv isi doreste sa obtina o medalie la cea mai mare competitie sportiva si anume Jocurile Olimpice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-